Visie

Stel je een gemeenschap voor waarvan 15-jarigen graag lid willen worden én waar niet-christenen graag naar toe gaan. Een plek die alle vooroordelen over geloof en de kerk wegneemt. Stel je een gemeenschap voor waar degenen die gemarginaliseerd, eenzaam of verslaafd zijn, vriendschap, vrijheid en hoop kunnen vinden. Stel je een gemeenschap voor, die het hart vormt van Velserbroek en een rol speelt in het veranderen van de cultuur van het dorp door het laten zien van een explosie van liefde, vriendschap, gebed, creativiteit, gastvrijheid, liefde en aanbidding. Stel je een community voor waarin mensen voortdurend in relatie met Jezus groeien. Stel je een inspirerende geloofsgemeenschap voor die over een tijdje op andere plaatsen in de regio nieuwe plekken van geloof kan starten. Stel je voor dat we die gemeenschap met elkaar zouden zijn.

We geloven dat Gods kracht levens verandert, – hoop brengt, vrijheid en vernieuwing. We willen een explosie van liefde, vriendschap, gebed, creativiteit, gastvrijheid, liefde en aanbidding zien uitbreken in Velserbroek. We hebben een specifieke roeping om een geloofscommunity voor niet-christenen te zijn. We verwelkomen je graag om met ons mee te doen aan dit unieke avontuur in het hart van Velserbroek.

Hart voor Velserbroek biedt een plek waar iedereen welkom is en waar we met elkaar de mooie en de moeilijke dingen in het leven kunnen delen. Vanuit christelijk geloof verbinden we, door activiteiten en ontmoetingen mensen met God en met elkaar, door in woorden en daden Jezus liefde te laten zien aan de mensen om ons heen.

Wij hebben hart voor Velserbroek

Willemien van Berkum