Engelen wonen overal. Het zou zomaar kunnen dat je ze kent en tegenkomt. Het zijn mensen die er soms onverwacht voor je zijn. Word ook een engel voor een ander en breng een stukje hemel op aarde.

Na het succes vorig jaar organiseert Hart voor Velserbroek ook dit jaar weer een kerstengelproject. Dit jaar werken we samen met Hart voor IJmuiden. In dit project wordt een ‘kerstengel’ gekoppeld aan iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Denk aan mensen die een moeilijke periode doormaken, maar ook mensen die altijd voor een ander klaar staan. De engel gaat op of rond de vier zondagen voor kerst langs op een adres om daar ‘een stukje hemel op aarde’ te brengen. Dat betekent dat iemand een kaart, iets lekkers of zomaar iets leuks langsbrengt en aan de deur hangt of in de brievenbus stopt. In principe gebeurt dat anoniem. Ze doen er een klein briefje bij zodat het duidelijk is dat het te maken heeft met het engelenproject.

Zou jij een engel willen zijn voor iemand in Velserbroek of IJmuiden? Je krijgt dan van ons een adres toegewezen, waar je vier weken lang eens per week iemand anoniem een hart onder de riem steekt.  Ook als je iemand op wilt geven voor de aandacht van een ‘engel’, dan kan je dat aangeven. We werken samen met Hart voor IJmuiden. Alleen adressen in Velserbroek of IJmuiden kunnen worden opgegeven voor de aandacht van een engel. Bij het koppelen proberen we je te verbinden met iemand bij jou in de buurt.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je tot 18 november contact opnemen met:

Willemien van Berkum
06-24433548
willemien@hartvoorvelserbroek.nl