PaasOchtend Hart voor Velserbroek (Sunrise, Bubbels, Vieren)

Wanneer:
april 21, 2019 @ 6:00 am – 8:00 am
2019-04-21T06:00:00+02:00
2019-04-21T08:00:00+02:00
Waar:
Stichting Buitengewoon
Galle Promenade 70
1991 PR Velserbroek
Nederland
PaasOchtend Hart voor Velserbroek (Sunrise, Bubbels, Vieren) @ Stichting Buitengewoon | Velserbroek | Noord-Holland | Nederland

In alle vroegte – als het nog donker is – wandelen we op weg van het donker naar het licht, dood naar leven, treuren en vieren in de opkomende zon. Met oude rituelen, teksten en gebruiken uit de vroege kerk geven we op deze ochtend vorm aan het Paasverhaal.

Christenen vieren met Pasen de start van nieuw leven. De dood laten we achter ons, het leven vieren we.
Op deze eerste dag van een nieuw jaar, een nieuwe lente, wandelen we naar de Westbroekplas vanaf Buitengewoon – om daar de opkomst van de zon mee te maken en dat te vieren met bubbels, taart, brood, wijn, muziek en alles.

We vertrekken om 06.00u en wandelen samen naar de Westbroekplas

——————-

Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Aanmelden is niet nodig. Het zou fijn zijn als je voor het ontbijt aan de waterkant iets lekkers mee neemt voor jezelf en om te delen met een anderen. Wij zorgen voor drinken.

We willen Pasen goed beginnen. Niet alleen voor ons zelf maar ook voor inwoners van Velserbroek. Na afloop van onze wandeling maken we voor 15 gezinnen uit Velserbroek een Paasontbijt klaar en bezorgen dit aan huis. We vinden het leuk als je ons helpt bij het klaar maken.

Ps. Bij regen vieren we Pasen met elkaar in Buitengewoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.