Hart voor Velserbroek

Geloven | Verbinden | Ontmoeten

Hart voor Velserbroek

Geloven | Verbinden | Ontmoeten

Hart voor Velserbroek

Lunch op zondag: Try-Out #3

Stress. Je zult het vast herkennen. We willen alles. Succesvol in je werk, een fijne relatie en vriendschappen, een liefdevolle ouder zijn, een heerlijk huis, bewust en gezond eten, jezelf ontwikkelen, reizen maken, op de hoogte zijn van het laatste nieuws en trends, en nog veel meer.

En zo ben je de hele tijd druk, te druk. Dit zou je best een tijdje vol kunnen houden. En er verder geen last van ondervinden.

Maar… wat nu als dit veel langer duurt en je niet zo snel van alle drukte, stress, loskomt? Is er een plek waar je rust kunt vinden? Op adem kunt komen en los komt van al die stress prikkels. De Vlaamse hoogleraar en  psychiater Dirk de Wachter noemt in een interview dat er wellicht ook een spirituele dimensie zit aan de stress die we in onze samenleving ervaren.

Tijdens het verdiepingsmoment gaan we opzoek naar ‘Goddelijke tips’ uit de Bijbel om beter om te gaan met de drukte van alledag. Geen afgerond verhaal maar hopelijk triggers om toe te passen in je eigen leven.

 

Over de Ty-Outs: 
Rondom de BYO- lunch experimenteren we met een interactief programma met live muziek, verdieping, ontmoeting en creativiteit.

Voor de kinderen is er tijdens de verdieping het kinderprogramma AllesKids.

Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Aanmelden is niet nodig. Het zou fijn zijn als je voor de lunch iets lekkers mee neemt voor jezelf en om te delen met een ander.